Liity joukkoon

Tutustu Irinaan, joka Sisun toimintojen kehittämisen ohessa hämmästyttää työkavereitaan NHL-faniudellaan

Takaisin

Uratarinat

IRINA VENHO, ASIANTUNTIJA: ”Palkitsevinta on uusien toiminnallisuuksien toimivaksi toteaminen.”

 Mitä teet Funidatalla?

Aloitin Funidatalla Sisu-järjestelmän kehitystiimissä projektiassistentin nimikkeellä elokuussa 2017 ja olin heti alusta lähtien mukana Sisun toimintojen kehittämisessä. Suunnittelutyöhön osallistumisen ohella käänsin järjestelmän käyttöliittymätekstejä englanniksi, vastasin sekä ruotsin- että englanninkielisten käännösten viemisestä järjestelmään, päivitin Sisun vakiokoodistoja sekä ylläpidin kehityksen Jira-projekteja. Nimikkeeni päivitettiin puolentoista vuoden jälkeen asiantuntijaksi. Olen kesästä 2019 lähtien tehnyt tuoteomistajan hommia ja vetänyt yhtä Sisun kehitystiimeistä.

Mikä työssäsi on haastavaa? Entä palkitsevaa?

Haastavinta työssäni on Sisun kokoisen järjestelmän hahmottaminen, kaikkien erilaisten käyttötapausten huomioon ottaminen sekä kehityksen töiden priorisointi. Myös kehitystiimin pyörittely on vaativaa ja tarjoaa toisinaan haasteita. Palkitsevinta on uusien toiminnallisuuksien toimivaksi toteaminen.

Miksi hait Funidatalle töihin?

Etsin työpaikkaa, jossa saisin hyödynnettyä yhdeksän vuoden laaja-alaista työkokemusta yliopistohallinnosta Aalto-yliopiston hakija- ja opiskelijapalveluista sekä Helsingin yliopiston alla toimineesta UAF-palvelukeskuksesta.  Jo ennen Funidatalle tulemista kokemusta oli kertynyt muun muassa yliopistomaailman hallinnollisista prosesseista, opiskelijahaku- ja valintajärjestelmien jatkokehityksestä, viestinnästä, verkkosivujen rakentamisesta ja ylläpidosta, asiakaspalvelusta sekä käännöstöistä (suomi-englanti-suomi).

Mikä on parasta Funidatalla?

Työporukka, matala hierarkia, huumorintajuinen ja rento ilmapiiri sekä kivat työsuhde-edut.

Mikä on paras tapa tyhjentää mieli työasioista?

Ajanvietto perheen ja ystävien kanssa, suoratoistopalveluiden ihmeelliseen maailmaan uppoutuminen, kirjojen ja runojen lukeminen, NHL-jääkiekon katsominen (let’s go Pens!) ja stand up-komediakeikoilla käyminen.

 

Haluatko saada tietoa kehitystyöstä?

Tilaamalla uutiskirjeen pysyt kehityksemme kärjessä