Huippuluokan kehitystyötä

Ydinjärjestelmäpalvelumme kehittämiseksi valittiin ketterät menetelmät, erityisesti Scrum. Ohjelmistokehityksen kumppaneitamme ovat tällä hetkellä ketterän kehityksen edelläkävijät Codento ja Nitor Creations.

Käyttäjäkokemus ja käyttöliittymäsuunnittelu ovat meille tärkeitä, sillä haluamme palvelumme käyttökokemuksesta sujuvan. Tärkeänä yhteistyökumppanina tässä toimii Idean, jonka kanssa olemme tehneet yhteystyötä vuodesta 2014 lähtien.

 

Codenton liiketoimintaa leaniyttäviä palveluita ovat lean-ohjelmistokehitys, IT-arkkitehtuurit ja ketterät menetelmät. Codento on erikoistunut sekä yksityissektorin että julkishallinnon haastaviin ICT-kehitys- ja muutoshankkeisiin. Codento on myös Hansel-puitesopimustoimittaja.

 

Idean on globaali digitaalisten palveluiden ja käyttäjäkokemusten suunnitteluun ja toteutukseen erikoistunut yritys, joka toimii Helsingissä ja Tampereella, sekä Palo Altossa, San Franciscossa, Austinissa, Los Angelesissa ja New Yorkissa. Vuodesta 1999 lähtien Idean on auttanut tuhansia asiakkaita ympäri maailman maksimoimaan lukemattomien digitaalisten ratkaisuiden arvon. Ideanilla työskentelee lähes kahden sadan huippuammattilaisen joukko. Ideanin asiakkaat ovat toimialojensa kansainvälisiä brändijohtajia, maailmankuuluja Fortune 500 -yhtiöitä sekä kasvuyrityksiä Euroopassa, Aasiassa ja Yhdysvalloissa.

 

Nitor on digitaalinen insinööritoimisto, joka auttaa asiakkaitaan osumaan liikkuvaan maaliin. Olemme sitoutuneet kestävään digitaaliseen kehitykseen ja kehitämme liiketoiminnan tarpeisiin vastaavia ratkaisuja, joille asiakas saa ikuisen takuun. Koulutustarjontamme tarjoaa syvällistä tietoa ja sertifiointeihin tähtääviä kursseja, joiden tavoite on ketterien menetelmien hyödyntäminen kaikilla tasoilla, tuotannosta kulmahuoneeseen. Työllistämme yli sata insinöörijärjellä siunattua asiantuntijaa. Nitor on palkittu mm. Red Herring Global Top 100 -voittajana, vuoden Tivi-yrityksenä sekä yhtenä Euroopan parhaista työpaikoista.