Sisun uusin versio

Kiitos, että käytät Sisua! Tällä sivulla voit tutustua uusimman version sisältöön.

Takaisin

Sisu 2.2

Nyt mennään kohti kesää ja kovaa! Sisu 2.2:n myötä opiskelija voi tulostaa itselleen sähköisesti varmennetun opiskelutodistuksen ja vastuuohjaajalle on toteutettu mahdollisuus luoda opiskelijalle opintosuunnitelmia ja tehdä rakenteen sääntöjen mukaiset valinnat.

Käyttöliittymät

Opiskelija

Opiskelija voi muodostaa itselleen opiskelutodistuksen, jos korkeakoulu on toimittanut varmenteen asennettavaksi Funidatalle. Opiskelijan Omat tiedot on siirretty näkyvämmälle paikalle Sisun päänavigaatiopalkkiin.

Opettaja

Vastuuohjaaja pystyy luomaan opiskelijalle opintosuunnitelman ja tekemään rakenteen sääntöjen mukaiset valinnat. Kun opiskelijaa lisätään toteutukselle manuaalisesti, opettaja voi valita, mille opiskeluoikeudelle ilmoittautuminen tehdään ja modaali ilmoittaa, mikäli opiskelija on jo ilmoittautunut toteutukselle.

Palveluhenkilö

Opintokokonaisuuden hallintohenkilö voi käsitellä poikkeavien ja erillistä hyväksyntää vaativien kokonaisuuksien hakemuksia. Palveluhenkilö voi tulostaa opiskelijan suoritusotteen halutessaan opiskeluoikeuskohtaisesti.

Pääkäyttäjä

Pääkäyttäjä voi antaa varmennetuille opintosuoritusotteille ja opiskelutodistuksille tulostuvat tekstit. Uusien opiskeluoikeuksien tiedonsiirrossa voi muokata lukuvuosimaksullisten opiskeluoikeuksien maksuvelvollisuusjaksojen tietoja.

Muut parannukset

Etusivun ilmettä on uudistettu.

Halutessasi voit tutustua tarkemmin version sisältöön lukemalla julkaisutiedotteen.