Sisun uusin versio

Kiitos, että käytät Sisua! Tällä sivulla voit tutustua uusimman version sisältöön.

Takaisin

Sisu 2.1

Kevät tulee, ja niin tulee Sisun uusin versiokin. Sisu 2.1:n myötä opiskelija voi tulostaa itselleen sähköisesti varmennetun opintosuoritusotteen ja käyttökatkoista aletaan viestiä kaikissa käyttöliittymissä. Tutkintosuorituksen yhteydessä syntyvät pätevyydet voidaan kirjata samalla, kun opiskelijan valmistumispyyntöä käsitellään.

Käyttöliittymät

Opiskelija

Jos opintojakson suoritustavan osassa on käynnissä samaan aikaan useampi toteutus, voi opiskelija tulla valituksi vain yhteen. Opiskelija voi tulostaa itselleen sähköisesti varmennetun opintosuoritusotteen, jos korkeakoulu on toimittanut varmenteen Funidatalle.

Opettaja

Ilmoittautumisen perusvaatimukseksi voi asettaa, että opiskelija ei voi tulla valituksi rinnakkaiselle toteutukselle. Valinnaisia arviointikohteita eli opintojakson osia sisältäviä opintojaksoja voidaan arvioida, kun opiskelija on suorittanut riittävän määrän arviointikohteita.

Palveluhenkilö

Palveluhenkilö voi kirjata valmistumispyyntöä käsitellessä pätevyydet, jotka syntyvät tutkintosuorituksen yhteydessä. Avoimen yliopiston tuotepaketteja voi muokata ja hallita massatoiminnoilla.

Pääkäyttäjä

Pääkäyttäjä voi määritellä, tulostuuko keskiarvo tutkintotodistuksille. Opintosuunnitelman sisältöä koskeville hakemuksille voi lisätä ohjetekstin ja linkin esimerkiksi korkeakoulun omille ohjesivuille.

Muut parannukset

Kaikissa käyttöliittymissä viestitään käyttökatkoista. Ilmoituksessa olevasta linkistä pääsee tutustumaan uuden version sisältöön.

Halutessasi voit tutustua tarkemmin version sisältöön lukemalla julkaisutiedotteen.