Sisun uusin versio

Kiitos, että käytät Sisua! Tällä sivulla voit tutustua uusimman version sisältöön.

Takaisin

Sisu 2.4

Sisu 2.4 on lisäasennus, jossa opiskeluoikeuden tilakäsittely uudistuu. Muutokset koskevat ainoastaan hallintohenkilön käyttöliittymää.

Sisu 2.4:n myötä opiskeluoikeuden tilahistoria on helpommin tarkasteltavissa. Tilahistoria muodostetaan automaattisesti opiskeluoikeuden nykyisten tietojen ja ilmoittautumistietojen perusteella. Muutoksen tallennushetki tai opiskeluoikeuden muutoshistorian tiedot menneisyydessä tai tulevaisuudessa eivät enää vaikuta tiloihin.

Halutessasi voit tutustua tarkemmin version sisältöön lukemalla julkaisutiedotteen.

Sisu 2.4 tuotantoasennus 15.9.2021.

Sisu 2.3

Helteet ovat hellineet tänä kesänä. Elokuun myötä ajatukset siirtyvät kohti syksyä ja alkavaa lukuvuotta. Uuden Sisu 2.3 -version myötä opiskelija voi vaihtaa opetusryhmiä, joihin hänen ilmoittautumisensa on vahvistettu ja vastuuohjaajalla on entistä laajemmat mahdollisuudet muokata opiskelijan opintosuunnitelmia.

Käyttöliittymät

Opiskelija

Opiskelija voi vaihtaa opetusryhmiä ilmoittautumisten vahvistamisen jälkeen opintokalenterissa. Muodostaessaan opintosuoritusotetta opiskelija voi valita, tulostuuko otteelle kaikki suoritukset vai ainoastaan jonkin tietyn opiskeluoikeuden suoritukset.

Opettaja

Ohjaaja voi tehdä opiskelijan opintosuunnitelmaan valintoja, jotka ovat tutkintorakenteen sääntöjen vastaisia. Opettaja voi sallia vahvistetun opetusryhmän vaihtamisen toteutukselle. Toteutuksen arvioinnin CSV-tuontia on parannettu niin, että Sisu ottaa kunnossa olevat tiedot vastaan ja jättää ainoastaan virheellisiä tietoja sisältävät rivit tuomatta.

Palveluhenkilö

Palveluhenkilö voi kirjata opiskelijalle apurahan ja vaihtaa opiskelijan lukukausi-ilmoittautumisen poissaolevasta läsnäolevaksi kesken lukukauden. Opiskeluoikeudessa näytetään sen tilahistoria.

Halutessasi voit tutustua tarkemmin version sisältöön lukemalla julkaisutiedotteen.

Sisu 2.3 tuotantoasennus 5.8.2021.