Liity joukkoon

Meillä pääset vaikuttamaan koko yrityksen menestymiseen, kehittämään omaa osaamistasi ja mikä parasta – voit olla oma itsesi. Päätämme asioista yhdessä ja haluamme tehdä vain parasta. Tykkäämme myös viettää aikaa yhdessä. Torstaisin innokkaimmat lähtevät lounasaikaan lenkille ja vapaa-aikana käymme pelaamassa bilistä, sulkapalloa tai järjestämme vaikka lautapeli-illan. Yhdessä olemme enemmän. Me olemme perhe.

HENKILÖSTÖEDUT

Yhteiset aktiviteetit
Työterveys
Työmatkaetu
Puhelinetu
Lounasetu
Kulttuurietu
Joustava työaika

Uratarinat

Tutustu Tiiaan, joka huolehtii Sisun käyttöliittymästä ja esittelee itsensä CSS-jumalana

Lue lisää

Tutustu Irinaan, joka Sisun toimintojen kehittämisen ohessa hämmästyttää työkavereitaan NHL-faniudellaan

Lue lisää

Avoimet työpaikat

Software Test Engineer

Etsimme tarkkaa ja järjestelmällistä teknistä testaajaa osaksi ketterää kehitystiimiä!

Software Test Engineer

Etsimme tarkkaa ja järjestelmällistä teknistä testaajaa osaksi ketterää kehitystiimiä.

Järjestelmätestaajana pääset ottamaan osaa Sisu-järjestelmän kehityskaareen varmistaen järjestelmän toimivuuden. Sisu on yli 60 000 loppukäyttäjää tavoittava oppimisen digitaalinen kivijalka, joka vastaa kasvaviin laatuvaatimuksiin ja teknologian kehittymiseen. Elinkaariajattelu ja laadukkuus ovat Funidatan kehitysperiaatteiden kulmakiviä ja tässä mittavassa järjestelmähankkeessa pääset ottamaan osaa niin manuaali- kuin myös automaatiotestaukseenkin. Laadunvarmistuksen lisäksi tehtävänäsi on yrittää rikkoa järjestelmä ja tuhota mahdollisesti väärin perusteltu luottamus järjestelmän toimivuudesta.

Järjestelmätestaajana pääset mm. verifioimaan tikettejä, laatimaan testitapauksia, rakentamaan testiautomaatioympäristöä sekä kokonaisvaltaisesti kehittämään testausprosessia. Testausvalmius ja ennen kaikkea -into ovat perusedellytyksiä järjestelmätestaajan roolissa. Teknisen osaamisen lisäksi ennakkoluuloton ja sisukas asenne ratkaisevat: järjestelmätestaus ei ole aina nopea saati suoraviivainen prosessi, ja kehityspolku on usein täynnä ahaa-elämyksiä ja huolenhuokauksia. Menestymistäsi tukevat hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot. Emme odota sinun olevan vielä järjestelmätestauksen syväasiantuntija – voit olla joko urasi alkupuolella tai jo kokeneempi tekijä – meille riittää, että palat halusta kehittyä.

Funidata on kasvanut neljässä vuodessa viiden hengen porukasta noin 30 hengen työyhteisöksi, jota kutsumme perheeksi. Olemme ketteriä, innokkaita ja uskomme matalaan hierarkiaan. Meillä pääset kehittämään toimintatapojamme ja tekemään päätöksiä yhdessä muiden kanssa. Arvostamme laadukasta työtä, mutta työn kuuluu olla hauskaa, ja siksi meillä nauretaan paljon.

Mikäli olet etsimämme tekninen testaaja, hae jo tänään!

Hae tästä!

Odotamme:

 • Innostusta järjestelmätestaukseen osana tiimiä
 • Kokemusta testauksesta
 • Ohjelmointiosaamista, esim. JavaScriptillä
 • Oma-aloitteisuutta ja järjestelmällisyyttä
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

 

Eduksi katsomme:

 • Aiempi kokemus järjestelmätestauksesta opintojen, harrastusten ja/tai työn kautta
 • SQL-osaaminen
 • Continuous Integration -järjestelmien tuntemus
 • Testikehysten tuntemus

Avoin hakemus

Etkö löytänyt kiinnostavaa paikkaa? Kuulisimme silti mielellämme sinusta! Olisitko sinä kenties yksi meistä?

Avoin hakemus

Oletko opintohallinnon asiantuntija tai kokenut kehittäjä? Kiinnostaako korkeakoulumaailma, isot järjestelmäprojektit ja ketterä kehittäminen? Haluatko vauhtia elämääsi, kaipaatko haasteita ja kovalla sykkeellä tapahtuvaa kehitystä? Osaatko ajatella ”out of the box”?Kaipaatko työyhteisöä, jossa itsenäinen ajattelu on plussaa ja sen sovittaminen muiden ajatuksiin on must?

Jos vastasit näihin kysymyksiin kyllä, sinussa saattaa kyteä pieni funidatalainen.

Suhtaudumme työhömme vakavasti, mutta työskentelemme yhdessä sisukkaasti, erilaisia näkökulmia arvostaen ja huumorin höystämänä. Meillä pääset luomaan jotain ihan uutta yhdessä muiden kanssa. Teemme asioita yhdessä, sillä uskomme yhteistyöhön ja matalaan hierarkiaan. Kehitämme yhteisvoimin toimintatapojamme, sisäistä ja ulkoista viestintäämme ja tartumme usein tuumasta toimeen.

Jos sinua kiinnostaa kehittää omaa osaamistasi ja koko tiimin osaamista, ota yhteyttä – olemme aina kiinnostuneita ennakkoluulottomista ihmisistä, jotka eivät tyydy tavanomaiseen.
Lähetä avoin hakemus

Odotamme sinulta

 • Opintohallinto- tai ohjelmointikokemusta
 • Positiivista asennetta ja halua kehittyä
 • Erinomaisia viestintä- ja yhteistyötaitoja
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa