Liity joukkoon

Meillä pääset vaikuttamaan koko yrityksen menestymiseen, kehittämään omaa osaamistasi ja mikä parasta – voit olla oma itsesi. Päätämme asioista yhdessä ja haluamme tehdä vain parasta. Tykkäämme myös viettää aikaa yhdessä. Torstaisin innokkaimmat lähtevät lounasaikaan lenkille ja vapaa-aikana käymme pelaamassa bilistä, sulkapalloa tai järjestämme vaikka lautapeli-illan. Yhdessä olemme enemmän. Me olemme perhe.

HENKILÖSTÖEDUT

Yhteiset aktiviteetit
Työterveys
Työmatkaetu
Puhelinetu
Lounasetu
Kulttuurietu
Joustava työaika

Uratarinat

Tutustu Tiiaan, joka huolehtii Sisun käyttöliittymästä ja esittelee itsensä CSS-jumalana

Lue lisää

Tutustu Irinaan, joka Sisun toimintojen kehittämisen ohessa hämmästyttää työkavereitaan NHL-faniudellaan

Lue lisää

Avoimet työpaikat

Full Stack Developer

Etsimme joukkoomme ennakkoluulotonta ja sisukasta ohjelmistokehittäjää!

Full Stack Developer

Etsimme joukkoomme ennakkoluulotonta ja sisukasta ohjelmistokehittäjää!

Monipuoliset työtehtäväsi sisältävät jatkuvaa kehittämistä Funidatan SaaS-palveluiden parissa. Meidän päätuotetta, Sisua, käyttää jo lähes 60 % suomalaisista yliopisto-opiskelijoista. Tulet osaksi kehitystiimiä, jossa pääset laajasti kehittämään Sisua. Ennakkoluuloton ja sisukas asenne ovat tehtävässä onnistumisen perusedellytyksiä.

Funidata on kasvanut neljässä vuodessa viiden hengen porukasta noin 30 hengen työyhteisöksi, jota kutsumme perheeksi. Olemme ketteriä, innokkaita ja uskomme matalaan hierarkiaan. Meillä pääset kehittämään toimintatapojamme ja tekemään päätöksiä yhdessä muiden kanssa. Arvostamme laadukasta työtä, mutta työn kuuluu olla hauskaa, ja siksi meillä nauretaan paljon. Meille on tärkeää kehittyä, joten tuemme sinua työssä oppimisessa.

Meillä pääset vaikuttamaan koko yrityksen menestymiseen, kehittämään omaa osaamistasi ja mikä parasta – voit olla oma itsesi.

Hae jo tänään! Avoinna oleva tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

HAE TEHTÄVÄÄ

 

Lisätietoja antaa:

rekrytointikonsultti
Emma Wardi, ICT Direct
p. 040 828 88 20
emma.wardi(at)ictdirect.fi

Odotamme:

 • Innokkuutta ja soveltuvaa työkokemusta ohjelmistokehittäjänä toimimisesta
 • Frontend-kehityskokemusta jollakin Javascript-frameworkilla
 • Olio-ohjelmointikokemusta (esimerkiksi Java/C#)
 • Positiivista asennetta ja halua kehittyä
 • Erinomaisia yhteistyötaitoja
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

 

Arvostamme:

 • Kokemusta PostgreSQL:stä (tai jostakin muusta SQL-variantista)
 • Kokemusta testaamisesta ja jatkuvasta integraatiosta

Junior Full Stack Developer

Nyt haussa Junior Full Stack Developer! Tehtävä sopii loistavasti loppuvaiheen opiskelijalle. Tarjoamme myös mahdollisuuden lopputyön tekemiseen.

Junior Full Stack Developer

Etsimme nyt osaksi ketterää kehitystiimiämme sisukasta Junior Full Stack Developeria rakentamaan, kehittämään sekä ylläpitämään Sisu-järjestelmää. Sisu muodostaa opiskelun palvelukokonaisuuden: se ei ole pelkästään opintohallinnon tietojärjestelmä, vaan se on jo yli 60 000 loppukäyttäjää tavoittava opetuksen ja opiskelun digitaalinen kivijalka, joka vastaa kasvaviin laatuvaatimuksiin ja teknologian kehittymiseen.

Elinkaariajattelu ja laadukkuus ovat Funidatan kehitysperiaatteiden kulmakiviä, ja tässä mittavassa järjestelmähankkeessa työtehtäväsi koostuvatkin järjestelmän ja sen eri osakokonaisuuksien ketterästä kehittämisestä unohtamatta tietoturvaa, suorituskykyä ja käytettävyyttä. Ohjelmoijana työsi pääpaino on ensi alkuun avoimen yliopiston osakokonaisuuden toiminnallisuuksien suunnittelussa sekä JavaScript- ja Java-ohjelmoinnissa REST-rajapintoja hyödyntäen. Tämän lisäksi sinulle tulevat myös tutuksi mm. PostgreSQL-tietokanta ja Angular- ja Spring-sovellusalustat.

Ohjelmointiosaaminen ja ennen kaikkea into opintojen, harrastusten ja/tai työn kautta on perusedellytys ohjelmoijan roolissa. Teknisen osaamisen lisäksi itsenäinen ja oma-aloitteinen ote työhön sekä ennakkoluuloton ja sisukas asenne ratkaisevat: ohjelmointi ei ole aina nopeaa saati suoraviivaista, ja kehityspolku on usein täynnä ahaa-elämyksiä, huolen huokauksia, paniikin poikasia ja euforisia onnistumisia. Roolissa menestymistä tukevat myös hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot.

Emme odota sinun olevan vielä ohjelmoinnin asiantuntija – voit olla joko urasi alkuvaiheessa tai jo kokeneempi tekijä – meille riittää, että palat halusta oppia uutta kokeneempien ohjelmoijien avustamana. Tehtävä sopii hyvin myös loppuvaiheen opiskelijalle työaikojen ollessa tarvittaessa sovitettavissa opintojen oheen (väh. 30h/vko), minkä lisäksi tarjoamme mahdollisuuden tehdä lopputyön!

HAE TEHTÄVÄÄ

Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymyksiin vastaa:
rekrytointipäällikkö ja tiiminvetäjä Mikaela Johansson
+358 50 351 2400, mikaela.johansson[at]atalent.fi

 

Odotamme:

 • Soveltuvia korkeakouluopintoja (esim. tietotekniikka, matematiikka)
 • Soveltuvaa ohjelmointiosaamista harrastusten, opintojen ja/tai aiemman työkokemuksen kautta
 • Sisukasta työotetta ja halua kehittyä
 • Sujuvaa suomen kielen taitoa

Arvostamme:

 • Angular-osaamista sekä kiinnostusta kehittää omaa osaamista myös front end -teknologioiden parissa
 • Aikaisempaa kokemusta erilaisista kehityshankkeista ja ymmärrystä ketteristä ohjelmistokehitysmenetelmistä

Avoin hakemus

Etkö löytänyt kiinnostavaa paikkaa? Kuulisimme silti mielellämme sinusta! Olisitko sinä kenties yksi meistä?

Avoin hakemus

Oletko opintohallinnon asiantuntija tai kokenut kehittäjä? Kiinnostaako korkeakoulumaailma, isot järjestelmäprojektit ja ketterä kehittäminen? Haluatko vauhtia elämääsi, kaipaatko haasteita ja kovalla sykkeellä tapahtuvaa kehitystä? Osaatko ajatella ”out of the box”?Kaipaatko työyhteisöä, jossa itsenäinen ajattelu on plussaa ja sen sovittaminen muiden ajatuksiin on must?

Jos vastasit näihin kysymyksiin kyllä, sinussa saattaa kyteä pieni funidatalainen.

Suhtaudumme työhömme vakavasti, mutta työskentelemme yhdessä sisukkaasti, erilaisia näkökulmia arvostaen ja huumorin höystämänä. Meillä pääset luomaan jotain ihan uutta yhdessä muiden kanssa. Teemme asioita yhdessä, sillä uskomme yhteistyöhön ja matalaan hierarkiaan. Kehitämme yhteisvoimin toimintatapojamme, sisäistä ja ulkoista viestintäämme ja tartumme usein tuumasta toimeen.

Jos sinua kiinnostaa kehittää omaa osaamistasi ja koko tiimin osaamista, ota yhteyttä – olemme aina kiinnostuneita ennakkoluulottomista ihmisistä, jotka eivät tyydy tavanomaiseen.
Lähetä avoin hakemus

Odotamme sinulta

 • Opintohallinto- tai ohjelmointikokemusta
 • Positiivista asennetta ja halua kehittyä
 • Erinomaisia viestintä- ja yhteistyötaitoja
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa