Liity joukkoon

Meillä pääset vaikuttamaan koko yrityksen menestymiseen, kehittämään omaa osaamistasi ja mikä parasta – voit olla oma itsesi. Päätämme asioista yhdessä ja haluamme tehdä vain parasta. Yhdessä olemme enemmän. Me olemme perhe.

HENKILÖSTÖEDUT

Yhteiset aktiviteetit
Työterveys
Työmatkaetu
Puhelinetu
Lounasetu
Kulttuurietu
Joustava työaika


Uratarinat

Tutustu Tiiaan, joka huolehtii Sisun käyttöliittymästä ja esittelee itsensä CSS-jumalana

Lue lisää

Tutustu Irinaan, joka Sisun toimintojen kehittämisen ohessa hämmästyttää työkavereitaan NHL-faniudellaan

Lue lisää

Avoimet työpaikat

Avoin hakemus

Etkö löytänyt kiinnostavaa paikkaa? Kuulisimme silti mielellämme sinusta! Olisitko sinä kenties yksi meistä?

Avoin hakemus

Oletko opintohallinnon asiantuntija tai kokenut kehittäjä? Kiinnostaako korkeakoulumaailma, isot järjestelmäprojektit ja ketterä kehittäminen? Haluatko vauhtia elämääsi, kaipaatko haasteita ja kovalla sykkeellä tapahtuvaa kehitystä? Osaatko ajatella ”out of the box”?Kaipaatko työyhteisöä, jossa itsenäinen ajattelu on plussaa ja sen sovittaminen muiden ajatuksiin on must?

Jos vastasit näihin kysymyksiin kyllä, sinussa saattaa kyteä pieni funidatalainen.

Suhtaudumme työhömme vakavasti, mutta työskentelemme yhdessä sisukkaasti, erilaisia näkökulmia arvostaen ja huumorin höystämänä. Meillä pääset luomaan jotain ihan uutta yhdessä muiden kanssa. Teemme asioita yhdessä, sillä uskomme yhteistyöhön ja matalaan hierarkiaan. Kehitämme yhteisvoimin toimintatapojamme, sisäistä ja ulkoista viestintäämme ja tartumme usein tuumasta toimeen.

Jos sinua kiinnostaa kehittää omaa osaamistasi ja koko tiimin osaamista, ota yhteyttä – olemme aina kiinnostuneita ennakkoluulottomista ihmisistä, jotka eivät tyydy tavanomaiseen.
Lähetä avoin hakemus

Odotamme sinulta

 • Opintohallinto- tai ohjelmointikokemusta
 • Positiivista asennetta ja halua kehittyä
 • Erinomaisia viestintä- ja yhteistyötaitoja
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Opintohallinnon asiantuntijat

Haemme joukkoomme kahta opintohallinnon asiantuntijaa, toinen vakituiseksi työntekijäksi ja toinen määräajaksi 9.9.2019 – 31.8.2020. Tehtävissä työskentelet asiantuntijana ketterän ohjelmistokehityksen ohjaamisen parissa.

Opintohallinnon asiantuntijat

Haluatko vauhtia elämääsi, kaipaatko haasteita ja kovalla sykkeellä tapahtuvaa kehitystä? Osaatko ajatella ”out of the box”? Kaipaatko työyhteisöä, jossa itsenäinen ajattelu on plussaa ja sen sovittaminen muiden ajatuksiin on must? Me tarjoamme sinulle tätä ja paljon muuta.

Teemme tulevaisuuden järjestelmää korkeakoulujen opintohallinnolle. Opintohallinto voi kuulostaa byrokraattiselta, kuivalta tai jäykältä, mutta meihin nämä adjektiivit eivät päde. Suhtaudumme työhömme vakavasti, mutta työskentelemme yhdessä sisukkaasti, erilaisia näkökulmia arvostaen ja huumorin höystämänä. Meillä pääset luomaan jotain ihan uutta yhdessä muiden asiantuntijoiden kanssa.

Haemme joukkoomme kahta asiantuntijaa, toinen vakituiseksi työntekijäksi ja toinen määräajaksi 9.9.2019 – 31.8.2020 (perhevapaan sijaisuus, jossa aloitusajankohta voidaan sopia joustavasti).

Olemme pieni, mutta kasvava yritys. Jos siis olet kiinnostunut työskentelemään meillä, ota yhteyttä vaikka taustasi ei suoraan osuisikaan kuvattuun rooliin – olemme aina kiinnostuneita ennakkoluulottomista ihmisistä, jotka eivät tyydy tavanomaiseen. Arvostamme asennetta, motivaatiota ja yhteistyökykyä.

Tule ja hae jo tänään! Toimita hakemus kuitenkin viimeistään ma 19.8.2019. Avoimet tehtävät täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Odotamme hakemustasi!

Lähetä hakemus

Kysy lisätietoja 8.8 alkaen:

Mari Riihiaho, asiantuntijatiimin esimies
etunimi.sukunimi@funidata.fi
puh. 0400 529 452

Tehtävissä työskentelet asiantuntijana ohjelmistokehityksen ohjaamisen parissa. Parasta on, jos asiantuntijuutesi kohdistuu opintohallinnon asioiden pyörittämiseen sekä kykyyn muodostaa tästä kokonaisvaltaista näkemystä. Aiempi kokemus ketterän ohjelmistokehityksen parissa työskentelystä olisi nasta juttu!

Sorvaamme kuitenkin tehtäviä sen mukaan, millaista osaamista valituilla henkilöllä on. Tehtäviin voi kuulua mm.

 • ohjelmistokehityksessä tehtävien ominaisuuksien määrittelyä ja priorisointia yhdessä muiden asiantuntijoiden kanssa,
 • tuotteeseen liittyvien prosessien kuvausta,
 • ohjelmiston ominaisuuksien testaamista tai
 • asiakasrajapinnassa työskentelyä.

(Junior) Software Test Engineer

Etsimme nyt tarkkaa ja järjestelmällistä (Junior) Software Test Engineeriä osaksi Funidatan ketterää kehitystiimiä. Järjestelmätestaajana pääset ottamaan osaa Sisu-järjestelmän kehityskaareen, erityisesti testaukseen samalla varmistaen järjestelmän toimivuuden.

(Junior) Software Test Engineer

Etsimme nyt tarkkaa ja järjestelmällistä (Junior) Software Test Engineeriä osaksi Funidatan ketterää kehitystiimiä. Järjestelmätestaajana pääset ottamaan osaa Sisu-järjestelmän kehityskaareen, erityisesti testaukseen samalla varmistaen järjestelmän toimivuuden. Sisu ei ole pelkästään opintohallinnon tietojärjestelmä, vaan se on yli 60 000 loppukäyttäjää tavoittava oppimisen digitaalinen kivijalka, joka vastaa kasvaviin laatuvaatimuksiin ja teknologian kehittymiseen. Elinkaariajattelu ja laadukkuus ovat Funidatan kehitysperiaatteiden kulmakiviä ja tässä mittavassa järjestelmähankkeessa pääset ottamaan osaa niin manuaali- kuin myös automaatiotestaukseen raportoiden suoraan järjestelmän kehittäjille. Tehtäväsi ei kuitenkaan ole pelkkä laadunvarmistus, vaan todellinen tehtäväsi on koittaa “rikkoa” järjestelmä ja tuhota mahdollisesti väärin perusteltu luottamus järjestelmän toimivuudesta. Järjestelmätestaajana pääsetkin mm. verifioimaan tikettejä,  laatimaan testitapauksia, rakentamaan testiautomaatioympäristöä sekä kokonaisvaltaisesti kehittämään testausprosessia.

Testausvalmius ja ennen kaikkea -into opintojen, harrastusten ja/tai työn kautta on perusedellytys järjestelmätestaajan roolissa. Teknisen osaamisen lisäksi ennakkoluuloton ja sisukas asenne ratkaisevat: järjestelmätestaus ei ole aina nopea saati suoraviivainen prosessi ja kehityspolku on usein täynnä ahaa-elämyksiä, huolenhuokauksia, paniikinpoikaisia ja eufoorisia onnistumisia. Roolissa menestymistä tukevat myös hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot.

Emme odota sinun olevan vielä järjestelmätestauksen asiantuntija – voit olla joko urasi alkuvaiheessa tai jo kokeneempi tekijä – meille riittää, että palat halusta oppia uutta kokeneempien testaajien avustamana. Tehtävä sopii hyvin myös loppuvaiheen opiskelijoille työaikojen ollessa tarvittaessa sovitettavissa opintojen oheen (väh. 30h/vko), minkä lisäksi Funidataa tarjoaa mahdollisuuden tehdä lopputyön!

Sinustako uusi Funidatalainen? Mikäli olet etsimämme (Junior) Software Test Engineer, lähetä ansioluettelosi ja motivaatiokirjeesi viimeistään 25. elokuuta 2019! Kerrothan hakudokumentteissasi myös palkkatoiveesi ja milloin voisit aloittaa työt. Huomioithan, että käymme hakemuksia läpi jo hakuajan puitteissa, joten laitathan hakemuksesi tulemaan mahdollisimman pian!

Hae tästä

Kysy lisätietoja tehtävästä:

Toni Sallanmaa, kehitystiimin esimies
etunimi.sukunimi@funidata.fi
puh. 050 3606 485

Hakuprosessia ja aikatauluja koskeviin kysymykset:

Mikaela Johansson, Recruitment Manager
mikaela.johansson[ät]atalent.fi
puh. +358 50 351 2400

Sinulta odotetaan:

 • Innostusta järjestelmätestaukseen
 • Ohjelmointiosaamista, esim. JavaScriptilla
 • Oma-aloitteisuutta
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

 

Lisäksi eduksi katsotaan:

 • Aiempi kokemus järjestelmätestauksesta opintojen, harrastusten ja/tai työn kautta
 • Tietokantaosaaminen (SQL, tms.)

 

Funidata tarjoaa sinulle seuraavaa ja paljon, paljon muuta:

 • Ainutlaatuisen mahdollisuuden niin kehittyä kuin myös kehittää
 • Kokeneet ja hyvällä huumorintajulla höystetyt työkaverit – aina korkeakoulumaailman asiantuntijoista teknisiin projektiammattilaisiin – jotka suhtautuvat työhönsä vakavasti
 • Matalahierarkkisen työympäristön, jossa itsenäinen ajattelu on plussaa ja sen sovittaminen muiden ajatuksiin on ”…a must”
 • Tilaisuuden päästä näkemään kansallisesti merkittävän sekä ison järjestelmähankkeen toteutus- ja kehitysprosessin käytännössä
 • Pienen, mutta voimakkaasti kasvavan yrityksen joustavat työajat ja kattavat työsuhde-edut