Liity joukkoon

Meillä pääset vaikuttamaan koko yrityksen menestymiseen, kehittämään omaa osaamistasi ja mikä parasta – voit olla oma itsesi. Päätämme asioista yhdessä ja haluamme tehdä vain parasta. Tykkäämme myös viettää aikaa yhdessä. Torstaisin innokkaimmat lähtevät lounasaikaan lenkille ja vapaa-aikana käymme pelaamassa bilistä, sulkapalloa tai järjestämme vaikka lautapeli-illan. Yhdessä olemme enemmän. Me olemme perhe.

HENKILÖSTÖEDUT

Yhteiset aktiviteetit
Työterveys
Työmatkaetu
Puhelinetu
Lounasetu
Kulttuurietu
Joustava työaika

Uratarinat

Tutustu Tiiaan, joka huolehtii Sisun käyttöliittymästä ja esittelee itsensä CSS-jumalana

Lue lisää

Tutustu Irinaan, joka Sisun toimintojen kehittämisen ohessa hämmästyttää työkavereitaan NHL-faniudellaan

Lue lisää

Avoimet työpaikat

CFO

Nyt haussa talousjohtaja vastaamaan Funidatan talouden kokonaisvaltaisesta johtamisesta liiketoimintalähtöisesti. Liity joukkoon!

CFO

CFO:na vastaat talouden kokonaisvaltaisesta johtamisesta ja kehittämisestä. Toimit johdon strategisena tukena varmistaen kannattavan liiketoiminnan tehokkuuden ja kasvun mahdollisuudet. Kehität talouden strategista suunnitteluamme, prosesseja, raportointia ja toimintamalleja tukemaan entistä paremmin kasvavan yhtiömme tarpeita. Kuulut yhtiömme johtoryhmään ja raportoit tehtävässäsi toimitusjohtajalle.

Olet laaja-alaisen näkemyksen omaava talouden tai sisäisen laskennan vahva osaaja, joka on toiminut kasvavan liiketoiminnan parissa. Kokemuksesi start-upeista, ict- ja teknologiamaailmasta sekä juridiikasta katsotaan eduksesi, mutta ennen kaikkea etsimme joukkoomme näkemyksellistä, kehittämisorientoitunutta talouden ammattilaista, jolla on kyky tukea liiketoimintamme kasvua. Luot uutta, kehität ja haastat, mutta analysoit luontevasti myös liiketoiminnan riskejä. Numeroiden lisäksi sinulla on kiinnostus ja kykyä myös tiimityöskentelyyn ja toimimiseen erilaisten sidosryhmiemme kanssa. Vahva kielitaito vähintäänkin suomen ja englannin kielen osalta edesauttavat työssä menestymistäsi.

Tarjoamme sinulle laaja-alaisen ja monipuolisen tehtävän kasvavassa ja kehittyvässä organisaatiossa. Kanssamme pääset tekemään merkityksellistä työtä monien mahdollisuuksien parissa yhdessä osaavien kollegoiden kanssa.

Lisätietoja tehtävästä antaa Mercuri Urvalissa Lassi Välimäki, puh. 040 514 9778. Lähetä hakemuksesi viimeistään 15.11.2020 Mercuri Urvalin sivuilla osoitteessa mercuriurval.fi, viitenumero FI-15613.

HAE TEHTÄVÄÄ

Odotamme:

  • Laaja-alaista näkemystä talouteen tai vahvaa sisäisen laskennan osaamista
  • Sujuvaa työskentelyä numeroiden ja liiketalouden riskien analysoinnin parissa
  • Sisukasta työotetta ja halua luoda uutta
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Arvostamme:

  • Kokemusta start-upeista, ict- ja teknologiamaailmasta sekä juridiikasta
  • Kehittämisorientoitunutta asennetta

Avoin hakemus

Etkö löytänyt kiinnostavaa paikkaa? Kuulisimme silti mielellämme sinusta! Olisitko sinä kenties yksi meistä?

Avoin hakemus

Oletko opintohallinnon asiantuntija tai kokenut kehittäjä? Kiinnostaako korkeakoulumaailma, isot järjestelmäprojektit ja ketterä kehittäminen? Haluatko vauhtia elämääsi, kaipaatko haasteita ja kovalla sykkeellä tapahtuvaa kehitystä? Osaatko ajatella ”out of the box”?Kaipaatko työyhteisöä, jossa itsenäinen ajattelu on plussaa ja sen sovittaminen muiden ajatuksiin on must?

Jos vastasit näihin kysymyksiin kyllä, sinussa saattaa kyteä pieni funidatalainen.

Suhtaudumme työhömme vakavasti, mutta työskentelemme yhdessä sisukkaasti, erilaisia näkökulmia arvostaen ja huumorin höystämänä. Meillä pääset luomaan jotain ihan uutta yhdessä muiden kanssa. Teemme asioita yhdessä, sillä uskomme yhteistyöhön ja matalaan hierarkiaan. Kehitämme yhteisvoimin toimintatapojamme, sisäistä ja ulkoista viestintäämme ja tartumme usein tuumasta toimeen.

Jos sinua kiinnostaa kehittää omaa osaamistasi ja koko tiimin osaamista, ota yhteyttä – olemme aina kiinnostuneita ennakkoluulottomista ihmisistä, jotka eivät tyydy tavanomaiseen.
Lähetä avoin hakemus

Odotamme sinulta

  • Opintohallinto- tai ohjelmointikokemusta
  • Positiivista asennetta ja halua kehittyä
  • Erinomaisia viestintä- ja yhteistyötaitoja
  • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa