Liity joukkoon

Meillä pääset vaikuttamaan koko yrityksen menestymiseen, kehittämään omaa osaamistasi ja mikä parasta – voit olla oma itsesi. Päätämme asioista yhdessä ja haluamme tehdä vain parasta. Tykkäämme myös viettää aikaa yhdessä. Torstaisin innokkaimmat lähtevät lounasaikaan lenkille ja vapaa-aikana käymme pelaamassa bilistä, sulkapalloa tai järjestämme vaikka lautapeli-illan. Yhdessä olemme enemmän. Me olemme perhe.

ESIMERKKEJÄ EDUISTAMME

Yhteiset aktiviteetit
Työterveys
Työmatkaetu
Puhelinetu
Lounasetu
Kulttuurietu
Joustava työaika

Uratarinat

Tutustu Irinaan, joka Sisun toimintojen kehittämisen ohessa hämmästyttää työkavereitaan NHL-faniudellaan

Lue lisää

Avoimet työpaikat

DevOps-asiantuntija

Oletko infrastruktuurin huippuosaaja? Innostaisiko pyörittää järjestelmiä, jotka saavuttavat päivittäin kymmeniä tuhansia käyttäjiä ja näkyvät jatkuvasti opiskelijoiden arjessa?

DevOps-asiantuntija

Oletko infrastruktuurin huippuosaaja? Innostaisiko pyörittää järjestelmiä, jotka saavuttavat päivittäin kymmeniä tuhansia käyttäjiä ja näkyvät jatkuvasti opiskelijoiden arjessa?

Etsimme vakituiseen työsuhteeseen DevOps-asiantuntijaa suunnittelemaan, rakentamaan ja ylläpitämään opiskelijoiden ja opintohallinnon monipuolisia järjestelmäratkaisuja.

Sisu on älykäs pitkän elinkaaren SaaS-palvelukokonaisuus, joka tarjoaa sinulle varmasti haasteita. Sisu on moderni palvelualusta, joka muodostaa vakaan kivijalan tulevaisuuden innovaatioille. Meidän matkassamme pääset mullistamaan korkeakoulumaailmaa!

Millaisesta hommasta on kyse?

Funidatan järjestelmäkokonaisuus on pitkälle automatisoitu ja infrastruktuurin kehittäminen koodina on arkipäivää. Käyttäjäkokemus on ykkösprioriteettinasi, mutta sinulla on myös silmää kehittäjäkokemukselle. Yhdessä tiimin kanssa pyrit rakentamaan tulevaisuuden haasteet kestävää järjestelmää.

Arkipäiväsi koostuvat muun muassa seuraavista hommista:

 • Pilvi-infrastruktuurin ylläpitoa ja jatkuvaa kehittämistä
 • Sisäisen kehitysinfrastruktuurin hallintaa (mm. CI-työkalujemme osalta)
 • Tuotteidemme julkaisua ja monitorointia
 • Yhteistyötä ketterien kehitystiimiemme kanssa

Ympärillesi saat kovia osaajia, joiden kanssa tavoitella entistä parempaa loppukäyttäjäkokemusta. Yksi arvoistamme on ihmiskeskeisyys, ja siksi myös DevOps-hommat ovat meille tärkeitä. Haluamme saumattoman käyttökokemuksen, jotta järjestelmä ei ole opiskelun esteenä.

Edellytämme asiaankuuluvaa laatua sekä paineensietokykyä, mutta töissä kuuluu olla myös hauskaa, joten meillä on aina pilke silmäkulmassa (myös maanantaisin!). Kehitämme aktiivisesti omaa toimintaamme, joten arvostamme ennakkoluulottomia tyyppejä, jotka eivät tyydy tavanomaiseen. Tulet viihtymään meillä, mikäli haluat tehdä jotain suurta ja kehittyä yhdessä muiden kanssa alan huippuosaajaksi.

Miksi Funidata?

Teemme töitä suurella sydämellä sekä intohimolla. Meillä saa tehdä etätöitä, mutta ennen koronaa olimme pääasiassa aina toimistolla, sillä viihdymme yhdessä niin työaikana kuin vapaa-ajallakin. Meillä sinulla onkin koko yhteisön tuki käytössäsi ihan jokaisena työpäivänä, myös etänä. Olemme matalan hierarkian yhteisö ja päätämme asioista yhdessä keskustellen. Uskomme joustavuuteen ja ketteryyteen, oli kyseessä sitten työnkuvasi tai toimintatapamme – sinä saat vaikuttaa!

Tekemiseemme pääset parhaiten kiinni blogimme kautta. Somekanavamme löytyvät footerista.

Osaksi meidän tiimiämme?

Avoinna oleva paikka täytetään heti sopivan osaajan löydyttyä, joten jos kolahti, hae jo tänään! Rekrytointiprosessimme on ketterä ja suoraviivainen, ja saamme sen vietyä läpi 1–2 viikossa. Odotamme hakemustasi!

Hae tehtävää

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Toni Sallanmaa

puh. 050 360 6485

toni.sallanmaa@funidata.fi

Odotamme

• Innostusta ja kokemusta infrastruktuurin automaatioteknologiasta

• Linux-järjestelmän ylläpitokokemusta

• Positiivista asennetta ja halua kehittyä

• Erinomaisia yhteistyötaitoja

• Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Tykkäämme ♥

• Ansible, Terraform ja Docker -kokemus

• Kokemus pilvipalveluista (esim. AWS)

• Ohjelmointikokemus esimerkiksi Javalla tai Pythonilla

• Tietokantaosaaminen

• Tietoturvaorientoitunut ajattelumaailma

Full Stack Developer

Sykkiikö sydämesi koodille? Haluatko olla osana jotain suurta ja merkityksellistä?

Full Stack Developer

Haluatko suunnitella ja kehittää järjestelmiä, jotka saavuttavat kymmeniä tuhansia käyttäjiä? Innostaisiko tehdä jotain suurta ja merkityksellistä, jossa työsi jälki näkyy päivittäin opiskelijoiden arjessa?

Etsimme vakituiseen työsuhteeseen ohjelmistokehittäjiä rakentamaan yli 80 000 loppukäyttäjää tavoittavaa Sisu-järjestelmäkokonaisuutta sekä muita opiskelijoiden ja opintohallinnon monipuolisia järjestelmäratkaisuja.

Sisu on älykäs pitkän elinkaaren SaaS-palvelukokonaisuus, joka valtavan kokonsa puolesta haastaa sinua päivittäin ja tarjoaa jatkuvasti mahdollisuuksia oppia uutta. Sisu on moderni palvelualusta, joka muodostaa vakaan kivijalan tulevaisuuden innovaatioille. Meidän matkassamme pääset mullistamaan korkeakoulumaailmaa! Sisun lisäksi toteutamme monipuolisesti erilaisia tuotteita ja projekteja. Teemme kaikkea opiskelijoiden hyvinvoinnin mittaamisen ja harjoitteluiden hallinnan sovelluksista ETL-ratkaisuihin datamigraatioille. Meidän matkassamme pääset mullistamaan korkeakoulumaailmaa eivätkä päivät toista toisiaan!

Millaisista hommista on kyse?

Meillä teet ohjelmistokehitystä ja suunnittelua osana ketterää autonomista kehitystiimiä. Kaikkien vastuulle kuuluu myös työtapojen ja -prosessien kehittäminen ja työyhteisön hyvinvoinnista huolehtiminen.

Tech stackistamme löytyy mm. seuraavia:
Angular, React, Java, Python, Node, Airflow, Spring Boot, GraphQL, PostgreSQL, Docker, Jenkins, Git, Confluence, Jira

Olemme matalan hierarkian yhteisö, jossa tehdään merkityksellistä työtä kovalla sykkeellä. Edellytämme asiaankuuluvaa laatua sekä paineensietokykyä, mutta meille on myös tärkeää, että töissä on hauskaa. Kun korona pakotti meidät etätöihin, siirsimme kahvitauot Slackiin, perustimme kirjakerhon ja haastoimme toisiamme esimerkiksi kyykkäämään.

Haluamme jatkuvasti kehittää toimintaamme, ja meillä pääsetkin vaikuttamaan oman menestystarinasi lisäksi myös yrityksen menestymiseen. Arvostamme ennakkoluulottomia tyyppejä, jotka eivät tyydy tavanomaiseen!

Tutustu meihin

Funidatalaiset puhaltavat yhteen hiileen ja viihtyvät yhdessä. Olemme sisukkaita ja teemme töitä suurella sydämellä sekä intohimolla. Meillä saat ympärillesi kovan luokan osaajia, joilta saat aina apua ja joiden kanssa voit yhdessä kehittyä. Tekemiseemme pääset parhaiten kiinni blogimme kautta. Somekanavamme löytyvät footerista.

Osaksi meidän tiimiämme?

Avoinna olevat paikat täytetään heti sopivien osaajien löydyttyä, joten jos kolahti, hae jo tänään! Rekrytointiprosessimme on ketterä ja suoraviivainen, ja saamme sen vietyä läpi 1–2 viikossa. Odotamme hakemustasi!

Hae tehtävää

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Toni Sallanmaa

puh. 050 360 6485

toni.sallanmaa@funidata.fi

Odotamme

• Soveltuvaa koulutusta

• Soveltuvaa työkokemusta ohjelmistokehityksestä

• Java ja/tai Javascript -kehityskokemusta

• Positiivista asennetta ja halua kehittyä

• Erinomaisia yhteistyötaitoja

• Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Seuraavista tykkäämme myös kovasti ♥

• Tietokantaosaaminen (erityisesti PostgreSQL)

• Ohjelmistokehityksen prosessien tuntemus

Koodaava Scrum Master

Kaipaatko uusia haasteita? Meiltä niitä löytyy! Etsimme tositarkoituksella vakituiseen työsuhteeseen ketterää laumanjohtajaa.

Koodaava Scrum Master

Haluatko suunnitella ja kehittää järjestelmiä, jotka saavuttavat kymmeniä tuhansia käyttäjiä? Innostaisiko tehdä jotain suurta ja merkityksellistä, jossa työsi jälki näkyy päivittäin opiskelijoiden arjessa? Ovatko ohjelmistokehitysprosessit intohimosi?

Etsimme vakituiseen työsuhteeseen koodaavaa Scrum Masteria rakentamaan yli 80 000 loppukäyttäjää tavoittavaa Sisu-järjestelmäkokonaisuutta.

Sisu on älykäs pitkän elinkaaren SaaS-palvelukokonaisuus, joka valtavan kokonsa puolesta haastaa sinua päivittäin ja tarjoaa jatkuvasti mahdollisuuksia oppia uutta. Sisu on moderni palvelualusta, joka muodostaa vakaan kivijalan tulevaisuuden innovaatioille. Meidän matkassamme pääset mullistamaan korkeakoulumaailmaa!

Millaisesta hommasta on kyse?

Meillä toimit ketterän kehitystiimin Scrum Masterina ja kehität sekä suunnittelet Sisua yhdessä tiimin kanssa. Scrum Masterina olet etunenässä edistämässä kehitysprosessejamme ja toimit vahvassa yhteistyössä tuoteomistajan kanssa mahdollistaaksesi tiimille parhaan mahdollisen etenemisen.

Tunnet Scrumin kuin omat taskusi ja olet ehkä aiemminkin toiminut Scrum Masterina. Olet kiinnostunut kehittämään toimintaamme ja osaat innostaa myös tiimiäsi omaksumaan uusia toimintatapoja ja toimimaan entistä ketterämmin.

Tech stackistamme löytyy mm. seuraavia:
Angular, Java, Spring Boot, GraphQL, PostgreSQL, Docker, Jenkins, Git, Confluence, Jira

Miksi Funidata?

Olemme matalan hierarkian yhteisö, jossa tehdään merkityksellistä työtä kovalla sykkeellä. Edellytämme asiaankuuluvaa laatua sekä paineensietokykyä, mutta meille on myös tärkeää, että töissä on hauskaa. Kun korona pakotti meidät etätöihin, siirsimme kahvitauot Slackiin, perustimme kirjakerhon ja haastoimme toisiamme esimerkiksi kyykkäämään. Olemme joustavia, oli kyseessä sitten työtehtävät tai vapaa-ajan ja työn yhdistäminen. Haluamme jatkuvasti kehittää toimintaamme, ja meillä pääsetkin vaikuttamaan oman menestystarinasi lisäksi myös yrityksen menestymiseen. Arvostamme ennakkoluulottomia tyyppejä, jotka eivät tyydy tavanomaiseen!

Tutustu meihin

Funidatalaiset puhaltavat yhteen hiileen ja viihtyvät yhdessä. Olemme sisukkaita ja teemme töitä suurella sydämellä sekä intohimolla. Meillä saat ympärillesi kovan luokan osaajia, joilta saat aina apua ja joiden kanssa voit yhdessä kehittyä. Tekemiseemme pääset parhaiten kiinni blogimme kautta. Somekanavamme löytyvät footerista.

Osaksi meidän tiimiämme?

Avoinna oleva paikka täytetään heti sopivan osaajan löydyttyä, joten jos kolahti, hae jo tänään! Rekrytointiprosessimme on ketterä ja suoraviivainen, ja saamme sen vietyä läpi 1–2 viikossa. Odotamme hakemustasi!

Hae tehtävää

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Toni Sallanmaa

puh. 050 360 6485

toni.sallanmaa@funidata.fi

Odotamme

• Soveltuvaa koulutusta

• Soveltuvaa työkokemusta ohjelmistokehityksestä

• Ohjelmistokehityksen prosessien tuntemus

• Positiivista asennetta ja halua kehittyä

• Erinomaisia yhteistyötaitoja

• Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Tykkäämme kovasti ♥

• Java ja/tai Javascript -kehityskokemus

• Tietokantaosaaminen (erityisesti PostgreSQL)

• Scrum Master tai vastaava kokemus

Frontend Developer

Etsimme sisukasta fronttidevaajaa vauhdikkaaseen joukkoomme!

Frontend Developer

Haluatko suunnitella ja kehittää järjestelmiä, jotka saavuttavat kymmeniä tuhansia käyttäjiä? Onko viimeistelty ulkoasu ja käyttökokemus intohimosi? Innostaisiko tehdä jotain suurta ja merkityksellistä, jossa työsi jälki näkyy päivittäin opiskelijoiden arjessa?

Etsimme vakituiseen työsuhteeseen frontend-kehittäjää rakentamaan yli 80 000 loppukäyttäjää tavoittavaa Sisu-järjestelmäkokonaisuutta.

Sisu on älykäs pitkän elinkaaren SaaS-palvelukokonaisuus, joka valtavan kokonsa puolesta haastaa sinua päivittäin ja tarjoaa jatkuvasti mahdollisuuksia oppia uutta. Sisu on moderni palvelualusta, joka muodostaa vakaan kivijalan tulevaisuuden innovaatioille. Meidän matkassamme pääset mullistamaan korkeakoulumaailmaa!

Millaisesta hommasta on kyse?

Meillä teet käyttöliittymään ja käyttökokemukseen liittyvää kehitystä, erityisesti järjestelmän tyylien, käytettävyyden ja saavutettavuuden parissa. Toimit osana frontendin kehitystiimiä vahvassa vuorovaikutuksessa UX-suunnittelijoiden ja muiden kehittäjien kanssa. Pääset myös kehittämään käyttöliittymäteknologioihimme liittyviä toimintatapoja.

Frontendiin liittyvästä stackistamme löytyy mm. seuraavia: Angular, JavaScript, LESS, Jenkins, Git, Confluence, Jira

Olemme matalan hierarkian yhteisö, jossa tehdään merkityksellistä työtä kovalla sykkeellä. Edellytämme asiaankuuluvaa laatua sekä paineen sietokykyä, mutta meille on myös tärkeää, että töissä on hauskaa. Kun korona pakotti meidät etätöihin, siirsimme kahvitauot Slackiin, perustimme kirjakerhon ja haastoimme toisiamme esimerkiksi kyykkäämään.

Haluamme jatkuvasti kehittää toimintaamme, ja meillä pääsetkin vaikuttamaan oman menestystarinasi lisäksi myös yrityksen menestymiseen. Arvostamme ennakkoluulottomia tyyppejä, jotka eivät tyydy tavanomaiseen!

Tutustu meihin

Funidatalaiset puhaltavat yhteen hiileen ja viihtyvät yhdessä. Olemme sisukkaita ja teemme töitä suurella sydämellä sekä intohimolla. Meillä saat ympärillesi kovan luokan osaajia, joilta saat aina apua ja joiden kanssa voit yhdessä kehittyä. Tekemiseemme pääset parhaiten kiinni blogimme kautta. kautta. Somekanavamme löydät footerista.

Osaksi meidän tiimiä?

Avoinna oleva paikka täytetään heti sopivan osaajan löydyttyä, joten jos kolahti, hae jo tänään! Rekrytointiprosessimme on ketterä ja suoraviivainen, ja saamme sen vietyä läpi 1–2 viikossa. Odotamme hakemustasi!

Hae tehtävää

Lisätietoja tehtävästä antaa:

Toni Sallanmaa

puh. 050 360 6485

toni.sallanmaa@funidata.fi

Odotamme

• Soveltuvaa koulutusta ja työkokemusta

• JavaScript -kehityskokemusta

• Positiivista asennetta ja halua kehittyä

• Erinomaisia yhteistyötaitoja

• Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

Tykkäämme ♥

• Käytettävyys- ja saavutettavuusosaaminen

Recruitment Specialist

Onko ihmisläheinen rekrytointi intohimosi? Innostutko työnantajamielikuvan ja hakijakokemuksen kehittämisestä?

Recruitment Specialist

Oletko monipuolinen rekrytoinnin osaaja, jolla on kokemusta rekrytointiprosessien viemisestä alusta loppuun? Oletko kiinnostunut työnantajamielikuvan ja hakijakokemuksen kehittämisestä?

Viisivuotias Funidata on kasvanut vauhdilla ja on aika vahvistaa Marketing & People Operations -tiimiämme rekrytoinnin ammattilaisella.

Etsimme vakituiseen työsuhteeseen rekrytoijaa tukemaan kasvuamme ja kehittämään toimintaamme. Vauhdikas kasvumme ei näytä hiljenemisen merkkejä, sillä olemme lähitulevaisuudessa perustamassa uusia toimipisteitä, joiden käynnistämisessä sinulla tulisi olemaan merkittävä rooli.

Unelmiemme rekrytoija on hyvä ihmistuntija ja luonteva verkostoituja, joka ymmärtää liiketoimintaa ja urapolkuja. Erityistaitoihisi kuuluu Funidatan tarpeiden oivaltaminen ja oikeiden tyyppien löytäminen sisukkaaseen joukkoomme.

Millaisesta hommasta on kyse?

Meillä pääset vastaamaan kokonaisvaltaisesti rekrytoinnista ja sen kehittämisestä. Rekrytoimme pääasiassa IT-alan osaajia, joten odotamme vähintään kiinnostusta alaa kohtaan. Ei toki ole pahitteeksi, mikäli sinulta löytyy enemmänkin IT-taustaa.

Rekrytoinnin osalta työtehtäviisi kuuluu muun muassa hakijaviestinnän kehittäminen ja timanttisen hakijakokemuksen tuottaminen. Vastuullesi kuuluu huolehtia siitä, että olemme näkyvillä eri rekrytapahtumissa, joissa uit kuin kala vedessä ja puhut kuin Ruuneperi. Meillä pääset myös rakentamaan sitoutunutta osaajayhteisöä ja tehostamaan rekrytointiprosessia datan avulla. Lisäksi osallistut työnantajamielikuvan kehittämiseen yhdessä tiimikavereittesi kanssa.

Työnkuvaasi voi sisältyä kokemuksesi ja mielenkiintosi mukaan myös työntekijäkokemuksen kehittämistä ja/tai markkinointiin osallistumista.

Arkipäiväsi koostuvat muun muassa seuraavista hommista:

 • työpaikkailmoitusten ideointi
 • rekrytointien avaaminen ja hakijaviestintä
 • haastattelujen aikataulutus ja hakijoiden arviointi
 • haastatteluihin osallistuminen
 • potentiaalisten kandidaattien kartoittaminen/kontaktointi ja sitouttaminen

Tulisit osaksi neljän hengen tiimiä, jossa voi yhdessä jakaa työtehtäviä ja pallotella ajatuksia. Olemme vannoutuneita penkkiurheilijoita, jotka seuraavat lajia kuin lajia. Viihdymme ulkona joko merellä tai vuorilla, innostumme palapeleistä ja yksisarvisista ja juomme tummapaahteista kahvia.

Miksi Funidata?

Teemme töitä suurella sydämellä sekä intohimolla. Meillä on yhteinen tavoite ja halu tehdä merkityksellistä työtä. Olemme matalan hierarkian yhteisö, jossa pääsee halutessaan vaikuttamaan ja osallistumaan yhteiseen päätöksentekoon. Kehitämme aktiivisesti omaa toimintaamme, joten arvostamme ennakkoluulottomia tyyppejä, jotka eivät tyydy tavanomaiseen. Olemme joustavia, oli kyseessä sitten työtehtävät tai vapaa-ajan ja työn yhdistäminen. Uskomme yhteistyöhön ja yhdessä kehittymiseen.

Tekemiseemme pääset parhaiten kiinni blogimme ja some-tiliemme kautta.

Pääkallopaikkamme sijaitsee Helsingissä, mutta jatkossa voit myös työskennellä esimerkiksi Turussa tai Tampereella.

Tulet viihtymään meillä, mikäli olet tiimipelaaja henkeen ja vereen, innostut helposti ja olet aidosti kiinnostunut IT-maailmasta.

Osaksi meidän kasvutarinaamme?

Avoinna oleva paikka täytetään heti sopivan osaajan löydyttyä, joten jos kolahti, hae jo tänään. Rekrytointiprosessimme on ketterä ja suoraviivainen, ja saamme sen yleensä vietyä läpi 1–2 viikossa. Emme malta odottaa, että saamme juuri sinut tiimiimme!

Hae tehtävää

Jäikö jokin mietityttämään? Ota yhteyttä ja keskustellaan lisää!

Jani Kajander

Puh. 040 588 3241

jani.kajander@funidata.fi

Odotamme

• Erinomaisia yhteistyö- ja kuuntelutaitoja/ ihmistuntemusta

• Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa

• Kokemusta rekrytoinnista

• Kiinnostusta IT-alaan

Tykkäämme ♥

• Kokemus IT-alan rekrytoinneista

• Ulkoilmahenkisyys

• Erinomaiset organisointi- ja esiintymistaidot

• Someaktiivisuus

Avoin hakemus

Etkö löytänyt kiinnostavaa paikkaa? Kuulisimme silti mielellämme sinusta! Olisitko sinä kenties yksi meistä?

Avoin hakemus

Oletko opintohallinnon asiantuntija tai kokenut kehittäjä? Kiinnostaako korkeakoulumaailma, isot järjestelmäprojektit ja ketterä kehittäminen? Haluatko vauhtia elämääsi, kaipaatko haasteita ja kovalla sykkeellä tapahtuvaa kehitystä? Osaatko ajatella ”out of the box”?Kaipaatko työyhteisöä, jossa itsenäinen ajattelu on plussaa ja sen sovittaminen muiden ajatuksiin on must?

Jos vastasit näihin kysymyksiin kyllä, sinussa saattaa kyteä pieni funidatalainen.

Suhtaudumme työhömme vakavasti, mutta työskentelemme yhdessä sisukkaasti, erilaisia näkökulmia arvostaen ja huumorin höystämänä. Meillä pääset luomaan jotain ihan uutta yhdessä muiden kanssa. Teemme asioita yhdessä, sillä uskomme yhteistyöhön ja matalaan hierarkiaan. Kehitämme yhteisvoimin toimintatapojamme, sisäistä ja ulkoista viestintäämme ja tartumme usein tuumasta toimeen.

Jos sinua kiinnostaa kehittää omaa osaamistasi ja koko tiimin osaamista, ota yhteyttä – olemme aina kiinnostuneita ennakkoluulottomista ihmisistä, jotka eivät tyydy tavanomaiseen.
Lähetä avoin hakemus

Odotamme sinulta

 • Opintohallinto- tai ohjelmointikokemusta
 • Positiivista asennetta ja halua kehittyä
 • Erinomaisia viestintä- ja yhteistyötaitoja
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa