IT-päivät 2021

Olemme mukana IT-päivillä 16.-17.11.2021. Tule mukaan keskustelemaan asiantuntijoidemme kanssa!

Takaisin

IT-päivät Turussa 16.-17.11.2021

Tervetuloa IT-päiville 16.-17.11.2021 kuulemaan Funidatan uusimmat kuulumiset!

Olemme mukana tämän vuoden IT-päivillä Gold-tason pääyhteistyökumppanina.

IT-päivät kokoaa yhteen Suomen korkeakoulujen IT-asiantuntijat, päättäjät ja yhteistyökumppanit. Tänä vuonna tapahtumapaikkana on Turku ja Kupittaan kampus.

Tiesitkö, että tuotamme ja ylläpidämme muitakin SaaS-palveluja kuin vain Sisua? Joko olet kuullut UniHow’sta? Entä Harrista? Tervetuloa keskustelemaan osastollemme asiantuntijoidemme kanssa palveluistamme! Tule myös kuulemaan asiantuntijapalveluistamme, kuten datamigraatiosta, jota tehdään nopeasti ja tuloksia aikaansaaden.

IT-päivät huipentuvat osaltamme case-esityksemme Sisun käyttöönotosta keskiviikkona 17.11. klo 12.30. Case-esityksessä ääneen pääsevät tuotejohtajamme Mari Riihiaho ja teknologiajohtajamme Toni Sallanmaa.

Kehitystyöstämme Sisun parissa pääset lukemaan myös Funidatan blogeissa.

Voit tutustua IT-päivien ohjelmaan ja lisätietoihin tarkemmin tapahtuman omilta sivuilta.

IT-päivien esipäivätilaisuus ma 15.11.2021

Tervetuloa kuulemaan Sisu-ekosysteemin teknisistä ratkaisuista ja tapaamaan asiantuntijoitamme jo ennen IT-päiviä!

Tilaisuus järjestetään Sokos Hotel Kupittaan tiloissa Turussa (Joukahaisenkatu 6). Aloitamme klo 15 kahvi- ja kuohuviinitarjoilulla sekä lyhyellä teknisellä läpikäynnillä, minkä jälkeen on mahdollista esittää kysymyksiä. Tilaisuus päättyy klo 17.

Voit tulla mukaan heti tilaisuuden alkaessa tai osallistua keskusteluun myöhemmin sen mukaan miten aikataulusi sallii. Kahvin ja kuohuviinin lisäksi tarjolla on pientä purtavaa: ilmoitathan mahdollisista ruoka-aineallergioista ilmoittautumisen yhteydessä.

Tilojen rajallisuuden vuoksi ilmoittauduthan etukäteen tämän linkin kautta.