Uratarinat

Tutustu Irinaan, joka Sisun toimintojen kehittämisen ohessa hämmästyttää työkavereitaan NHL-faniudellaan

Takaisin

Uratarinat

IRINA VENHO, ASIANTUNTIJA: ”Palkitsevinta on uusien toiminnallisuuksien toimivaksi toteaminen.”

 Mitä teet Funidatalla?

Aloitin Funidatalla projektiassistentin nimikkeellä elokuussa 2017, josta lähtien olen ollut mukana Sisu-järjestelmän toimintojen kehittämisessä. Nykyään toimin asiantuntijana. Järjestelmäkehityksen asiantuntijatehtävien ohella muun muassa käännän järjestelmän käyttöliittymätekstejä englanniksi ja vastaan sekä ruotsin- että englanninkielisten käännösten viemisestä järjestelmään, päivitän Sisun vakiokoodistoja sekä ylläpidän kehityksen Jira-projektia.

 Mikä työssäsi on haastavaa? Entä palkitsevaa?

Haastavinta työssäni on Sisun kokoisen järjestelmän hahmottaminen, kaikkien erilaisten käyttötapausten huomioon ottaminen sekä monimutkaisten käyttöliittymätekstien kääntäminen. Palkitsevinta on uusien toiminnallisuuksien toimivaksi toteaminen.

Miksi hait Funidatalle töihin?

Etsin työpaikkaa, jossa saisin hyödynnettyä yhdeksän vuoden laaja-alaista työkokemusta yliopistohallinnosta Aalto-yliopiston hakija- ja opiskelijapalveluista sekä Helsingin yliopiston alla toimineesta UAF-palvelukeskuksesta.  Jo ennen Funidatalle tulemista kokemusta oli kertynyt muun muassa yliopistomaailman hallinnollisista prosesseista, haku- ja valintajärjestelmien jatkokehityksestä, viestinnästä, verkkosivujen rakentamisesta ja ylläpidosta, asiakaspalvelusta sekä käännöstöistä.

Mikä on parasta Funidatalla?

Työporukka, matala hierarkia, huumorintajuinen ja rento ilmapiiri sekä kivat työsuhde-edut.

Mikä on paras tapa tyhjentää mieli työasioista?

Ajanvietto perheen ja ystävien kanssa, suoratoistopalveluiden ihmeelliseen maailmaan uppoutuminen, kirjojen ja runojen lukeminen, NHL-jääkiekon katsominen (let’s go Pens!) ja stand up-komediakeikoilla käyminen.

 

Haluatko saada tietoa kehitystyöstä?

Tilaamalla uutiskirjeen pysyt kehityksemme kärjessä