Liity joukkoon

Tutustu Tiiaan, joka huolehtii Sisun käyttöliittymästä ja esittelee itsensä CSS-jumalana

Takaisin

Uratarinat

TIIA VALTONEN, FRONT-END DEVELOPER: ”Funidatalla parasta on rento meininki ja monimuotoiset työtehtävät.”

Mitä teet Funidatalla?

Aloitin Funidatalla Sisun parissa maaliskuussa 2017. Työtäni on huolehtia järjestelmän käyttöliittymästä ja sen tyylillisestä yhtenäisyydestä. Pääasiassa tämä on uusien käyttöliittymäkuvien läpikäymistä UX-suunnittelijoiden kanssa ja lopullisten kuvien mukaisten tyylien toteuttamista.

Mikä työssäsi on haastavaa? Entä palkitsevaa?

Haastavaa työssäni on koittaa pitää järjestelmä mahdollisimman käytettävänä. Myöskin tyylillisen yhtenäisyyden ylläpitäminen näin suuressa järjestelmässä on ajoittain hankalaa tai ainakin työlästä. Palkitsevaa on toteuttaa erittäin visuaalista ja kaunista opintohallinnon järjestelmää, jonka käytöstä käyttäjät toivottavasti pitävät.

Miksi hait Funidatalle töihin?

Hain Funidatalle töihin, koska työ vaikutti juuri sellaiselta mitä olin haaveillut pääseväni tekemään. Todellisuus oli vielä parempi, koska saan keskittyä puhtaasti siihen missä olen hyvä, mutta työ tarjoaa jatkuvasti mahdollisuuksia laajentaa osaamistani uusiin asioihin.

Mikä on parasta Funidatalla?

Funidatalla parasta on rento meininki ja monimuotoiset työtehtävät. Lisäksi mahdollisuus jatkuvaan kehittymiseen ja hyvät työsuhde-edut tekevät työstä mielenkiintoista ja motivoivaa.

Mitkä ovat parhaimpia asioita työssäsi?

Saan tehdä sitä mistä pidän ja vieläpä erittäin itseohjautuvasti. Laiselleni perfektionistille tyylivirheiden etsiminen järjestelmästä on unelmatyötä, ja saan tavoitella täydellisyyttä, kunnes olen tyytyväinen.

Mikä on paras tapa tyhjentää mieli työasioista?

Töissä ehdottomasti jo perinteeksi muodostunut kello kahden kahvitauko. Jutut ovat yleensä erittäin lennokkaita, eivätkä juuri ikinä liity töihin, tehden siitä täydellisen keskeytyksen välillä hyvinkin monimutkaisille ajatteluketjuille. Kotona työajatukset saa nollattua hyvällä elokuvalla tai sarjalla.

Haluatko saada tietoa kehitystyöstä?

Tilaamalla uutiskirjeen pysyt kehityksemme kärjessä