Ajankohtaista

27.04. 2017

Funidatan organisaatioon on liittynyt Full Stack -kehittäjä Alex Peltonen, joka on aiemmin toiminut IT-asiantuntijan ja ohjelmistokehittäjän tehtävissä eri organisaatioissa.Hänellä on vahva kokemus erilaisista verkkopalveluista ja niiden taustajärjestelmistä, sekä esimerkiksi REST-rajapintojen toteutuksista.

Lue lisää »
24.03. 2017

Funidata Oy:n kehitystiimissä on aloittanut suunnittelijana Tiia Valtonen, joka on valmistunut tietojenkäsittelyn tradenomiksi Lahden ammattikorkeakoulusta joulukuussa 2016.Aiemmin hän on työskennellyt erilaisissa projektitehtävissä front end -kehittämisen parissa.

Lue lisää »
27.02. 2017

Lappeenrannan teknillinen yliopisto LUT liittyy Funidata Oy:n osakkaaksi.Funidata on keväällä 2016 perustettu osakeyhtiö, jonka asiakkaita ovat sen omistajat, LUT:n lisäksi Aalto-yliopisto sekä Helsingin, Jyväskylän ja Tampereen yliopistot.

Lue lisää »
07.02. 2017

Funidata Oy:n organisaatio on vahvistunut kahdella uudella asiantuntijalla.Palvelutiimiin liittyneen Annukka Alivaaran tehtäviin tulee kuulumaan yhteistyö Funidatan asiakkaiden, erityisesti käyttöönottoprojektien ja pääkäyttäjien kanssa.

Lue lisää »
22.12. 2016

Funidatan väki toivottaa hyvää joulua ja onnea uudelle vuodelle!

Lue lisää »
23.11. 2016

Funidata Oy:n organisaatio on vahvistunut.Juho Kilpikoski on liittynyt Sisu-järjestelmän kehitystyöhön suunnittelijan nimikkeellä.

Lue lisää »
08.11. 2016

Jyväskylän yliopiston rehtori Matti Manninen on tänään allekirjoittanut sopimuksen Jyväskylän yliopiston liittymisestä Funidata Oy:n osakkaaksi.Yliopiston hallitus valtuutti syyskuun kokouksessaan Mannisen käymään loppuun neuvottelut yhtiöön liittymisestä ja allekirjoittamaan osakassopimuksen.

Lue lisää »
28.04. 2016

Funidata Oy:n omistajat, Aalto Holding Oy ja Helsingin yliopisto, ovat 28.4.2016 päättäneet suunnatusta osakeannista, jonka myötä Tampereen yliopisto liittyy Funidata Oy:n osakkaaksi.Osakeannin jälkeen Funidata Oy:n omistus jakautuu Aalto-yliopiston, Helsingin yliopiston ja Tampereen yliopiston kesken kunkin osakkaan liittymishetkenä määräytyneen FTE-luvun mukaisesti.

Lue lisää »
09.02. 2016

Helsingin yliopisto ja Aalto-yliopisto ovat perustaneet yhteisen yhtiön tuottamaan, ylläpitämään ja kehittämään opetuksen ja opiskelun tuen tietojärjestelmäpalveluita.Funidata Oy:n tehtävänä on rakentaa opetuksen ja opiskelun kansallinen ydinjärjestelmä, joka perustuu yliopistojen yhtenäisille tarpeille.

Lue lisää »