Ajankohtaista

14.02.2018 Sisu Corner

Aamuinen toimisto on täysin hiljainen. Jos satun olemaan ensimmäinen toimistolla, lataan kaikki kolme kahvinkeitintä ja täytän astianpesukoneen.

Lue lisää blogista »
01.02.2018

Kutsuimme viikko sitten asiakkaamme sekä sidosryhmien edustajia Taitotalon kongressikeskukseen Helsingin Pitäjänmäelle. Tilaisuus alkoi jo päivällä ns.

Lue lisää »
30.01.2018 Sisu Corner

Terveisiä Funidatan järjestämältä toiselta Pääkäyttäjäkoulutus 1 -kurssilta. Taas sukellettiin yhdessä yliopistojen väen kanssa Sisun ihanaan ja ihmeelliseen maailmaan puolitoista päivää ja palautteen perusteella matka oli melkoinen, sekä kouluttajille että osallistujille.

Lue lisää blogista »
22.01.2018

Tampereen teknillisen yliopiston (TTY) rehtori Mika Hannula on allekirjoittanut sopimuksen TTY:n liittymisestä Funidata Oy:n osakkaaksi. Funidata on suomalaisten korkeakoulujen omistama osakeyhtiö, joka kehittää opetuksen ja opiskelun palveluja yhdessä asiakkaidensa kanssa.

Lue lisää »
10.01.2018 Sisu Corner

Ensimmäinen työpäivä Sisussa oli sekä ihana että kamala. Ensin tunsin oloni täysin kotoisaksi (“tää on mun paikka”), kun tapasin kaikki ihanat Sisu-tyypit.

Lue lisää blogista »
14.12.2017 Sisu Corner

Pomelo, wikipedian mukaan ”Pomelo (Citrus maxima), josta käytetään toisinaan myös nimeä pummelo, on ruutakasveihin (Rutaceae) kuuluva sitruspuu (Citrus). Sen hedelmää kutsutaan samalla nimellä.

Lue lisää blogista »
02.11.2017

  Tule tervehtimään meitä Korkeakoulujen IT-päiville 8.11.

Lue lisää »
12.10.2017

Helsingin yliopisto on yksi Sisu-järjestelmän tänä syksynä käyttöönottaneista yliopistoista. HY:lla testataan parhaillaan Sisua kahdessa kandiohjelmassa ja opiskelijoilta tullut palaute on ollut positiivista.

Lue lisää »
04.10.2017 Sisu Corner

Syksy saa ja uusi lukuvuosi on jälleen lähtenyt käyntiin yliopistoissa. Meille Funidatassa syksy oli erityisen jännittävä, sillä kaksi Sisun suurinta asiakasta, Helsingin yliopisto (Hy) ja Aalto-yliopisto, aloittivat tuotantokäytön.

Lue lisää blogista »
21.09.2017

Funidatan Sisu-järjestelmän kehitystyössä on saavutettu merkittävä virstanpylväs, kun järjestelmä on siirtynyt tuotantoon Aalto-yliopistossa ja Helsingin yliopistossa. Myöhemmin tänä syksynä tuotantokäyttö aloitetaan myös Tampereen yliopistossa.

Lue lisää »
01.09.2017

Funidatan kehitystiimi vahvistui elokuussa Mikko Torrin (kuvassa oikealla) otettua siinä paikkansa. Mikko on opiskellut AMK:ssa ohjelmistoinsinööriksi, ja hän on työskennellyt aiemmin back end -kehittäjänä.

Lue lisää »
27.04.2017

Funidatan organisaatioon on liittynyt Full Stack -kehittäjä Alex Peltonen, joka on aiemmin toiminut IT-asiantuntijan ja ohjelmistokehittäjän tehtävissä eri organisaatioissa. Hänellä on vahva kokemus erilaisista verkkopalveluista ja niiden taustajärjestelmistä, sekä esimerkiksi REST-rajapintojen toteutuksista.

Lue lisää »
24.03.2017

Funidata Oy:n kehitystiimissä on aloittanut suunnittelijana Tiia Valtonen, joka on valmistunut tietojenkäsittelyn tradenomiksi Lahden ammattikorkeakoulusta joulukuussa 2016. Aiemmin hän on työskennellyt erilaisissa projektitehtävissä front end -kehittämisen parissa.

Lue lisää »
27.02.2017

Lappeenrannan teknillinen yliopisto LUT liittyy Funidata Oy:n osakkaaksi. Funidata on keväällä 2016 perustettu osakeyhtiö, jonka asiakkaita ovat sen omistajat, LUT:n lisäksi Aalto-yliopisto sekä Helsingin, Jyväskylän ja Tampereen yliopistot.

Lue lisää »
07.02.2017

Funidata Oy:n organisaatio on vahvistunut kahdella uudella asiantuntijalla. Palvelutiimiin liittyneen Annukka Alivaaran tehtäviin tulee kuulumaan yhteistyö Funidatan asiakkaiden, erityisesti käyttöönottoprojektien ja pääkäyttäjien kanssa.

Lue lisää »
22.12.2016

Funidatan väki toivottaa hyvää joulua ja onnea uudelle vuodelle!

Lue lisää »
23.11.2016

Funidata Oy:n organisaatio on vahvistunut. Juho Kilpikoski on liittynyt Sisu-järjestelmän kehitystyöhön suunnittelijan nimikkeellä.

Lue lisää »
08.11.2016

Jyväskylän yliopiston rehtori Matti Manninen on tänään allekirjoittanut sopimuksen Jyväskylän yliopiston liittymisestä Funidata Oy:n osakkaaksi. Yliopiston hallitus valtuutti syyskuun kokouksessaan Mannisen käymään loppuun neuvottelut yhtiöön liittymisestä ja allekirjoittamaan osakassopimuksen.

Lue lisää »
28.04.2016

Funidata Oy:n omistajat, Aalto Holding Oy ja Helsingin yliopisto, ovat 28.4.

Lue lisää »
09.02.2016

Helsingin yliopisto ja Aalto-yliopisto ovat perustaneet yhteisen yhtiön tuottamaan, ylläpitämään ja kehittämään opetuksen ja opiskelun tuen tietojärjestelmäpalveluita. Funidata Oy:n tehtävänä on rakentaa opetuksen ja opiskelun kansallinen ydinjärjestelmä, joka perustuu yliopistojen yhtenäisille tarpeille.

Lue lisää »